Aarhus Nord Potralen

 
 
   Kontakt 8200.dk

Lokal Info
Historiske Billeder
Lokal Historie
Sidste Nyt

Arkivet

Services
Bruger Service
Dagens Nyheder
Det sker i Århus
DMI Lokalt
Mad Opskrifter
Netradio
Pusterummet
Søgemaskiner
TV Programmer

Virus Information

Webcams

Bus Afgange fra Aarhus Sporveje
Århus Midttrafik
   Ruteplan
     Klik Her

  

 

 

 


 

Aarhus Nord Portalens WebGuide

NetGuide

Bil Guide
Bolig Guide

Bryllups Guide
Festival Guide
Musik Guide

Rejse Guide

Revy Guide
Vin Guide
Whisky Guide 
 

 
Aarhus Nord Portalen.Den hurtigste måde at blive synlig på nettet

Aarhus Nord Portalen
Den hurtigste måde at blive synlig på nettet

 

 

Send et E-Card 

 

Online Spil 

 

Private Links 

 

Chatten 

 

 

Aarhus Nord Portalen
 
En god ide til en våd dansk sommer..

Til de våde sommerdage

Det er vist de færreste ferierende, der ikke får konsumeret en bog eller to i løbet af ferieperioden. Og netop online-handel med seriøse bøger om Fast Food samfundet, historiske skildringer som Stalingrad og børnenes favorit, eventyrene om Harry Potter, er et af de bedst udviklede og mest anvendte e-handelsområder. Så hvorfor ikke lige browse forbi nettets bedste bogforhandlere i jagten på den bog, der redder sommerferien under en uventet regnvejrsperiode?

Er det en shoppingtur, man vil på, er de to bedste muligheder
Amazon og Saxo. Her finder man det bedste og mest appetitligt præsenterede udvalg af henholdsvis engelske og danske bøger med gode søgemuligheder, fine artikler og logiske kategoriseringer.

Stop4U har et glimrende udvalg, men rummer et minimum af oplysninger om deres bøger. Til Stop4U’s fordel taler de rigtigt gode priser og lave forsendelsesomkostninger og studerende kan opnå velmente 10 pct. i rabat. Hvis man ved, hvad man vil købe, er prisen selvfølgelig det vigtigste og andre gode steder at finde gode billige bøger er Webhut, Bol og Bogguide. Men det er nu engang nemmere at bede SOL’s shoppingservice Bogpriser.dk om at foretage et pristjek på tværs af nettets største bogforhandlere: Amazon, Bogguide, Bol, Stop4U og Webhut, for at finde den bedste slutpris. Det lyder næsten for nemt og desværre er priserne heller ikke konsekvent opdaterede - f.eks. i forbindelse med de forskellige portalers tilbudskampagner.

Derfor kan det godt betale sig at klikke sig videre fra Bogpriser.dk’s søgeside og lige sikre sig, at den angivne bogpris nu også er den rigtige. Hvis skønlitteraturen er på plads, men man stadig mangler inspiration, oplysninger eller landkort til ferien, var det måske en idé at kigge forbi
Nordisk Korthandel eller finde en rejsebog blandt Politikens Turen går til…”-serie.

Forhandlernes forsendelsesomkostninger varierer en del. I skrivende stund tager den engelske afdeling af Amazon ca. 60 kr., Saxo 30 kr., Bol 29 kr., Bogguide 25 kr., Stop4U 18,50 kr., Politiken 15 kr. plus porto og Nordisk Korthandel 15 kr., mens Webhut har forsendelse inkluderet i prisen, hvis man bestiller en bog via nettet og betaler med Visa- eller Dankort. I de fleste tilfælde vil bogen komme frem i løbet af en uge, og ofte vil der blot gå et par dage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
   
advertisers about us design by © i-front.dk.   Copyright i-front software. All rights reserved.