Aarhus Nord Potralen

 
 
   Kontakt 8200.dk

Lokal Info
Historiske Billeder
Lokal Historie
Sidste Nyt

Arkivet

Services
Bruger Service
Dagens Nyheder
Det sker i Århus
DMI Lokalt
Mad Opskrifter
Netradio
Pusterummet
Søgemaskiner
TV Programmer

Virus Information

Webcams

Bus Afgange fra Aarhus Sporveje
Århus Midttrafik
   Ruteplan
     Klik Her

  

 

 

 


 

Aarhus Nord Portalens WebGuide

NetGuide

Bil Guide
Bolig Guide

Bryllups Guide
Festival Guide
Musik Guide

Rejse Guide

Revy Guide
Vin Guide
Whisky Guide 
 

 
Aarhus Nord Portalen.Den hurtigste måde at blive synlig på nettet

Aarhus Nord Portalen
Den hurtigste måde at blive synlig på nettet

 

 

Send et E-Card 

 

Online Spil 

 

Private Links 

 

Chatten 

 

 

Aarhus Nord Portalen
 

Diverse gode spareråd når pengene er små

Klip tebrevene over.
I stedet for at bruge et helt tebrev til at lave en kop te, kan du klippe de fleste breve over i to (det er tydeligt at se, om posen er delt i to!!) og derved få to kopper te i stedet for en!

Kig ned når du handler ind.
Når du handler ind, er det en god ide at kigge på de nederste hylder i supermarkedet. Her står de billige varer (ofte supermarkedets egne mærker) nemlig. I øjenhøjde vil du altid finde de dyre varer, men hvis du kigger ned, er der altså penge at spare.

Frys kaffen!
Hvis du har købt så meget kaffe på tilbud, at du ikke kan nå at drikke det i tide, kan du fryse det ned i små portioner og tage dem op, når du har brug for det. Derved bevares kaffens aroma og smag.

Morgenmad for 5 kr.
Hver lørdag kan du i Salling fra kl. 9-10.30 få morgenmad bestående af: et rundstykke, et halvt stykke rugbrød, wienerbrød, ost, pålæg, marmelade og kaffe eller te for bare 5 kr.

Løvbjerg Pingo - tilbud
Løvbjerg på Trøjborg har hver dag en prisdykker: pingo tilbuddet, som de annoncerer med i standere udenfor butikken. ¨Man kan for eksempel se tilbud på 3 poser Haribo for 10 kr., Feta til 2.95, Høngs Råhvid til 4.95, Jordan Tandbørster til 4 kr. stykket og mange flere rigtig billige ting. Bor du i nærheden af Løvbjerg - eller kører du af og til forbi, er det værd at holde øje med tilbuddene.

Cykellapning.
I Cykellappen (tlf. 8610 2320) overfor Storcenter Nord på Paludan Müllers vej koster det 35 kr. at få lappet cyklen. Man kan også få skiftet dæk og slange. Husk dog: det er billigere at gøre det selv.

Køb ind sammen med andre.
Bor du alene er det en god ide at gå sammen med nogle andre, når der skal købes ind. Ofte er der tilbud på varerne, hvis man køber 2-4 af dem.

Lær sprog gratis.
Mod at lære dansk fra dig kan du med International Student Centers Talking Link få undervisning af en udenlandsk studerende. I deres lokaler på Willemoesgade kan du skrive dig på
ISC's liste.


Gratis postkort.
Brug de gratis postkort som du finder på byens cafe'er. 


Pendler.
Hvis du pendler, så kig ind på
pendler.net og se om nogen skal samme vej som dig. Spar penge på transporten ved at finde en person, der skal samme vej som dig. Det er gratis at melde sig ind i databasen.

Den blå avis.
Den blå avis online kan du se, om der er et godt tilbud på noget, du går og mangler.

Gratis software m.m.
Via
Gratisguiden kan du hente gratis software og andet godt.

Gratis ting.
Kig ind på
gratis-ting.dk og se en oversigt over gratis varer du kan få over internettet. Det kan være alt fra velkomstgaver, hvis du melder dig til en service på en web-side, til vareprøver, reklamegaver og så videre

Rejsegavekort.
Kig i Den blå avis under rejser og udflugter. Folk, der måske har vundet et gavekort, sætter dem her til salg og du kan købe dem til meget mindre end gavekortets værdi.


Frys fløden ned!
I stedet for at lade den sidste sjat fløde stå i køleskabet og blive gammel, så hæld den i en isterningpose eller -bakke og frys det ned. Næste gang du skal bruge fløde til f.eks. sovs kan du tage en terning op og putte den i. Det samme trick kan bruges til rødvin, hvidvin og flødeskum.

Spar penge på en klipning.
På Frisørskolen kan du blive klippet af eleverne for ca. 45 kr. for en klipning og 95 kr. for farvning eller permanent. Skolen arrangerer også kurser, hvor der kommer uddannede frisør, og her kan man melde sig som model. Hold øje med annoncer for det i Århus onsdag.

Tandlæge
Århus Tandlægehøjskole
Vennelyst Boulevard 9
8000 Århus C
Tlf. 89424060
Henvendelse hverdage mellem 9 og 11.30.
Tandlægeskolen er lukket på lørdage, søndage - og helligdage, i skoleferier, i juli og august måned samt den 1. maj, 5. juni og 31. december.

Om du kan få behandling på tandlægeskolen afhænger af, om de studerende kan lære tilstrækkeligt af behandlingen. Det er derfor ikke sikkert, at skolen kan tilbyde behandling.
Skolen afviser behandlinger, der er for vanskelige for de studerende eller hvis der allerede er indskrevet mange behandlinger af den pågældende type.

Du kan komme ned til en for - undersøgelse, der er gratis og ret omfattende - den kan vare op til halvanden time. Herefter afgøres det, om de kan tilbyde dig behandling eller om du må få det ordnet hos din egen tandlæge. Kan du blive behandlet på tandlægeskolen må du regne med, at du ikke altid kan blive behandlet lige med det samme.

Selve behandlingen på tandlægehøjskolen er gratis, men du skal betale for materialer og tekniske omkostninger i forbindelse med behandlingen, fx proteser og guldarbejde.
Vejledende prisliste findes i venteværelserne.

Buslinier til Århus Tandlægeskole
Fra Århus Rutebilstation:
bus nr. 54, 56 og 58

Fra Banegårdspladsen:
bus nr. 1, 2, 3, 11 og 14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
   
advertisers about us design by © i-front.dk.   Copyright i-front software. All rights reserved.